Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος (Αθηνών) στο πλαίσιο των μεγάλων παλαϊκών Πανελλαδικών  και Πανεθνικών  κινητοποίησεων που έχουν ξεκινήσει  σε όλο τον κόσμο ως αντίδραση,  ενάντιον της εθνικά απαράδεκτης, συμφωνίας της 17ης Ιουνίου 2018, που συνυπεγραψαν  η Ελληνική κυβέρνηση, δια των κυρίων  Αλέξη Τσίπρα και  Νίκου Κοτζιά  και η Σκοπιανή  Κυβέρνηση δια των κ. Ζ. Ζάεφ και Ν.  Δημητρώφ,  και  ευθυγραμισμένη πλήρως  με το πνεύμα και  των  αντίστοιχων   ψηφισμάτων  των  εθνικών Συλλαλητηρίων : 

  • της 21ης Ιανουαρίου   στην Θεσσαλονίκη και στην Μελβούρνη της Αυστραλίας
  • Της 4ης Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος και στο Λονδίνο
  • Της 18ης Μαρτίου στην Νέα Υόρκη
  • Τα ψηφίσματα των Πανελλαδικών κινητοποιήσεων  που ξεκίνησαν  την 6ης Ιουνίου    σε όλη την Ελλάδα  και συνεχίζονται
  • Και των αποφάσεων της Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης που συνήλθε στην Παλαιά Βουλή στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου του 2018 όπου αφενός υιοθέτησε και επικύρωσε όλες τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που προηγήθηκαν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, και αφετέρου ανανέωσε το πνεύμα αγωνιστικότητας  αφύπνισης και εθνικής εγρήγορσης  με νέες αποφάσεις και  νέο γενικό ψήφισμα.
    • Στο πνεύμα αυτών όλων των ως άνω  αποφάσεων και του γενικού  ψηφίσματος της Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ(21,22,23 10-2018 Παλαιά Βουλή) η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών – Ελλάδος  ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ  ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΕΙΤΕ  ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΑΜΕΣΑ!
  • ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
  • ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
  • ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΤΥΧΟΝ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΑΕΦ

Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!

ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ -ΖΑΕΦ, ΔΗΜΗΤΡΩΦ- ΚΟΤΖΙΑ, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! 

ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΝΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. 

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ κ.κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ! 

Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

  • ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ   ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ  ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,   ΣΕ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

-ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!  ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

– ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

– ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ

– ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ! ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ!  ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

– ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ! ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ! ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

–  ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ! ΤΟΠΙΚΑ  ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΝΟΜΙΜΑ! ΗΡΕΜΑ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ !

ΣΤΕΙΛΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

-ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ,  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,

– ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ !  ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΪΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11:00 στην Παλαιά Βουλή, στην Αθήνα η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία θα ανακοινώσει συγκεκριμένες δράσεις και εθνικές πρωτοβουλίες εν όψει της συζήτησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο της συνθήκης των Πρεσπών.  

Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΘΗΝΩΝ

  • ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
  • Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!