{ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ}  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

 Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία (Αθηνών – Ελλάδος) το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11:00 στην ιστορική αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13), στο πλαίσιο υλοποίησης  των αποφάσεων της Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης, που έγινε στην Αθήνα το τριήμερο (21, 22 & 23 Οκτωβρίου 2018)    οργανώνει κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης – Εθνικής αφύπνισης  με  κεντρικό γενικό θέμα :

« Η επόμενη ημέρα στην Μεσόγειο και στα υπό διαμόρφωση «Νέα Βαλκάνια» μετά την ψήφιση της συνθήκης των Πρεσπών από τις κυβερνήσεις Ελλάδος και Σκοπίων».     

Εισηγητές στο πάνελ που συντονίζει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρύτης είναι οι   κ.κ. καθηγητές  Δρ. Ηλίας Κονοφάγος,   Δρ. Γεώργιος Φίλης και η   δημοσιογράφος Τζώρτζια Κοντράρου. Οι  θεματικές των εισηγήσεων έχουν ως εξής :

Δρ. Ηλίας Κονοφάγος :

«Ο Υποθαλλάσιος ορυκτός πλούτος κοιτασμάτων υδρογονανθράκων Ελλάδος και Κύπρου»

Καθ. Γεώργιος Φίλης:

 «Αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο; Ο ρόλος της Ελλάδος σε ένα νέο -υπό διαμόρφωση- γεωπολιτικό χάρτη» 

Κα, Τζώρτζια Κοντράρου, Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

 «Η γνώση αντίδοτο στην προπαγάνδα»

 

Μικρά  συνοπτικά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Δρ. Ηλίας Κονοφάγος Χημικός Μηχανικός και μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών. Είναι εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Υδρογονανθράκων της Εταιρίας Flow Energy S.A. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Έρευνας & Παραγωγής Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. Είναι Eisenhower Fellow των ΗΠΑ στον τομέα της Οικονομίας Έρευνας & Παραγωγής Υδρογονανθράκων και ειδικότερα του Ενεργειακού Τομέα. Έχει διεθνή παρουσία με πλέον των 200 επιστημονικών ανακοινώσεων.

 

 Δρ. Γεώργιος Φίλης διδάκτωρ Γεωπολιτικής (Durham University, UK), Αναπληρωτής καθηγητής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων & Μέσης Ανατολής στο τμήμα Διεθνών Επιχειρήσεων του DEREE – The American College of Greece, καθώς και διδάσκει γεωπολιτική & γεωστρατηγικά ζητήματα στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Τουρκικών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Φίλης είναι μέλος του Institute of Diplomacy & Global Affairs (DEREE) και του Ινστιτούτου Αναλύσεων Ασφάλειας & Άμυνας

Τζώρτζια Κοντράρου. Σπούδασε νομική.  Δικαστική συντάκτρια επί σειρά ετών στον ΔΟΛ και στον ΣΚΑΙ και σε άλλα γνωστά Ελληνικά ΜΜΕ. Μέλος της ΕΣΗΕΑ και ανώτατο στέλεχος στον ΕΔΟΕΑΠ. Διακρίθηκε και καταξιώθηκε από τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις  της. Τελευταία ασχολείται επισταμένως με τα Εθνικά ζητήματα και την ουσιαστική έννοια της  προπαγάνδας κατά της Ελλάδος και των  εν εξελίξει εθνικών υποθέσεων της χώρας.

INFO

-Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει με μικρό 5’  εισαγωγικό χαιρετισμό καλωσόρισμα των προσκεκλημένων  του Προέδρου της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας  Δρ. Ιωάννη Αθανασιάδη.

-Δεν θα υπάρξουν χαιρετισμοί, ούτε τοποθετήσεις.

-Η εκδήλωση ξεκινά στις 11:00 (ακριβώς) και ολοκληρώνεται (το αργότερο) στις 14:00.

-Μετά την παρουσίαση των 20λεπτων (το πολύ) εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωταποκρίσεις.

-Οι ερωτήσεις θα κατατίθενται γραπτώς στον δημοσιογράφο συντονιστή, στο έντυπο που θα υπάρχει στον χώρο.  Αναγράφεται ονοματεπώνυμο, ιδιότητα (προαιρετικά)  την ερωτηση και προς ποιον; απευθύνεται. Για την οικονομία του χρόνου η ερώτηση όχι περισσότερο από 100 λέξεις και όχι τοποθέτηση!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ  ΚΡΙΣΗΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ  ΣΑΣ

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ : ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σε ΕΝΤΥΠΑ & ΗΛΕΚ. MME    , ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA