Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 12 : 15, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα), η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών (Ελλάδος έτος ιδρύσεως 2001) το μοναδικό 3οβαθμιο όργανο  εντός και εκτός Ελλάδος,   παραχωρεί  εν όψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, έκτακτη συνέντευξη Τύπου.  Κεντρικό θέμα της ενημέρωσης  των Ελληνικών και Διεθνών ΜΜΕ είναι :

α) οι θέσεις και τα ψηφίσματα της Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης που έλαβε χώρα από 21 – 23 Οκτωβρίου 2018 στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα

β)  : «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ  της  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ, διαχρονικός και μακροϊστορικός  καθοριστικός παράγων στην εξωτερική  πολιτική της Ελλάδος αλλά και την  εσωτερική πολιτική σκηνή, την επόμενη ημέρα  των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, καθώς και κάθε επόμενης, και μεθ επόμενης,  εκλογικής αναμέτρησης,  μέχρι τελικής ακυρώσεως της,  εν τοις πράγμασι με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τις εως τώρα / και εως  τότε  παραβιάσεις πριν και μετά την υπογραφή του διμερούς κειμένου μεταξύ των Υπ. Εξωτερικών,  Ελλάδος και Σκοπίων, κ.κ. Ν. Κοτζιά και Ν. Δημητρώφ, και των Πρωθυπουργών  Α. Τσίπρα – Ζ. Ζάεφ »

και γ) αποκαλύψεις για  το προσκήνιο και παρασκήνιο από τον Δεκέμβριο του 2017 εως και τις παραμονές των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019  από 19 : 00  

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δρ.  Ιωάννη Αθανασιάδη

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

https://pammakedoniki-synomospondia.gr

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ

Στην Συνέντευξη Τύπου, εκτός των εκπροσώπων  του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, Ιωάννη Αθανασιάδη (Πρόεδρος ΔΣ) και  Ζαφείρη Ταμπακίδη(υπ. Διεθνών σχέσεων)  έχουν προσκληθεί  και τοποθετούνται με τις εξής θεματικές 7λεπτες εισαγωγικές  παρεμβάσεις :

  • Η ΜΑΡΙΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ- ΔΕΛΙΒΑΝΝΗ:

«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ» πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ)

 

  • Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ- ΣΚΟΠΙΑΝΟ και διεύρυνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι προκλήσεις  του εγγύς μέλλοντος»,   αναπληρωτής καθ. στο τμήμα  Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σπουδών στο ΠΑΜΑΚ

 

  • Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΗΣ :

«ΣΚΟΠΙΑΝΟ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ».  Ph.D  Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, ανπλ. Καθ Διεθνών επιχειρήσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων στο Deree, The American College, Διδάσκει επίσης  στο Εθ. Καποδιστριακό και στην ΣΕΘΑ.

 

  • Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ :

« Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ» 

Διεθνολόγος γεωπολιτικός αναλυτής / δημοσιογράφος εξιδεικευμένος σε διεθνή και ενεργειακά ζητήματα

  • Προλογίζει – Συντονίζει η Δημοσιογράφος Κα Τζώρτζια Κοντράρου

 

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ :  11 :30

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :           12:15

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ :                13:45

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας