στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στις 16 Ιανουαρίου στις 12:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο2)

15.01.2019

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου  στις 12:00 η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία (Αθηνών – Ελλάδος), εν όψει των παράλληλων  και ταυτόχρονων μεγάλων Πανεθνικού χαρακτήρα  κινητοποιήσεων   που προγραμματίζονται εντός και εκτός Ελλάδος, και θα ανακοινωθούν αναλυτικά,   παραχωρεί ΕΚΤΑΚΤΗ συνέντευξη Τύπου δια του Προέδρου της ιατρού Δρ. Ιωάννη Αθανασιάδη.    

Την συνέντευξη Τύπου, πλαισιώνουν με την πολιτική, ουσιαστική  και σημειολογική σημασίας παρουσίας τους και με ότι συμβολίζει  ο κάθε ένα ξεχωριστά και η προσωπική πολιτική πορεία αμφοτέρων:   α) ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης και  ο οποίος θα κάνει βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με αδφορμή τη λεγόμενη «συνθήκη» των Πρεσπών

και β) ο επίσης Ανεξάρτητος Βουλευτής Δημήτριος Καμμένος ο οποίος, πέρα από την δική του επίσης βαρύνουσας σημασίας πολιτική τοποθέτηση,  θα προχωρήσει στην  αποκάλυψη  σειράς στοιχείων για το πως φτάσαμε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με ευθύνη των κ.κ. Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου